logo
Roof
facade
cleaning
contact

RecoCleaning

Professionele totaalreiniging
van
uw buitenruimte

Ontdek onze specialisaties

Daken

RECO reinigt vakkundig alle soorten daken. We voorzien een gepaste reinigingsmethode en zorgen steeds voor een nabehandeling (hydrofuge of coating*) voor uw dak. Op deze manier verkrijgen we terug de oorspronkelijke uitstraling, tevens een waardestijging van uw woning!

 

Coating*: 2-laagse dakcoating voor dakpannen, leien of golfplaten die UV-bestendig, kleurvast, watergebaseerd en milieuvriendelijk zijn.

Vraag ook naar onze jaarlijkse onderhoudscontracten zodat u steeds mosvorming voor bent!

FAQ

Het reinigen van daken kan gevaarlijk zijn, vooral als je niet over de juiste apparatuur en ervaring beschikt. Onze experts hebben de nodige training en uitrusting om het werk veilig en effectief uit te voeren. Ze kunnen ook het type dakbedekking beoordelen en de juiste reinigingsmethoden en reinigingsmiddelen gebruiken om schade te voorkomen.

Als het reinigen van het dak niet op de juiste manier wordt uitgevoerd, kan het inderdaad schade veroorzaken aan de dakbedekking. Het gebruik van te veel druk bij hogedrukreiniging of het gebruik van agressieve chemicaliën kan leiden tot beschadiging van dakshingles, dakpannen of andere dakmaterialen. Onze experts zijn opgeleid om voor elk dak de juiste behandeling toe te passen.

Ontvang binnen 24u een reactie

Dieptereiniging

Heeft uw gebouw of de infrastructuur nood aan een grondige reiniging? RECO is specialist in het uitvoeren van professionele deep cleaning diensten.

RECO werkman reinigt dak

Ontvang binnen 24u een reactie

Opritten

Wij verwijderen hardnekkig vuil van uw oprit, met een aangepaste hogedrukbehandeling afgestemd op het materiaal, de ondergrond en het soort vervuiling.

Daken

Reco reinigt alle soorten daken. We voorzien een gepaste reinigingsmethode en zorgen voor een grondige nabehandeling om uw dak bestand te maken tegen regen en wind.

Gevels

Met reinigingswerken aan uw gevel zorgt u voor een visuele verjonging en verhoogt u de waarde van uw woning. Aarzel niet om ons te contacteren voor professioneel advies voor uw gevelreiniging.

Terrassen

Met een hogedrukbehandeling verwijderen we vuil en mos van uw terras. Afhankelijk van uw type ondergrond (tegels, poreuze steen, …) stellen we de geschikte reinigingsmethode en producten voor.

Paden

We werken uw buitenruimte af met een opfrisbeurt van de wandelpaden. Met een hogedrukreiniging behandelen we de oppervlakte, bij schade aan de voegen kunnen deze ook worden hersteld.

Ontvang binnen 24u een reactie

Play Video
circle

“Goede service en topkwaliteit”

Maxim

Voor en na van RECO:

Cleaning

Dakreiniging

Cleaning

Dakreiniging

Cleaning

voor

oprit voor de reiniging

na

oprit reiniging

Oprit reiniging

Strakke opvolging, straffe resultaten

Bij RECO winden we er geen doekjes om. We beantwoorden al uw vragen binnen 24u, zorgen voor een duidelijke opvolging en garanderen een eindresultaat van de hoogste kwaliteit.

architect
architect
green-circle

10 jaar

Garantie na oplevering

Onze renovatiewerken zijn bedoeld voor lange termijn. Daarom bent u tot 10 jaar na de oplevering zeker van onze nazorg.

Recoclean kon mij meteen helpen na de storm “Eunice”. Een echte aanrader voor het onderhoud en reinigen van je woning! Van dak tot oprit, zij doen alles. Top top top!
Maxim Peeters
3.9 sterren
3.9/5
Gebasseerd op 7 reviews

Totale ontzorging

van opstart tot
oplevering

Onze experts zorgen niet alleen voor professionele werken, maar begeleiden u doorheen het traject met heldere communicatie en zorgvuldige opvolging.

3.9 sterren
3.9/5
Gebasseerd op 7 reviews